Katri wanner wikipedia

Lilithin tähdet: Katri Wanner – Osuuskunta Lilith

17.3.2016 — Pitkän uran toimittajana ja tiedotuspäällikkönä tehnyt Katri Wanner on ensimmäinen eläköityvä lilithläinen. Wannerin uralle on mahtunut …

Vexi Salmi: ”Yksinhuoltajuus oli hyvä elämänkoulu” – Seura

14.12.2012 — Vexi Salmi ja Katri Wanner tutustuivat 1983 ja menivät naimisiin vuotta myöhemmin. Samaan aikaan 15-vuotias Isto palasi isänsä elämään.

Vexi Salmen menestystarinaan on mahtunut myös monta takaiskua. Omat erot ovat olleet rankkoja. Niistä selviytyminen on vaatinut ”mystistä päälläseisomisvaihetta”.

Vexi Salmen Katri-vaimo kirjoitti koskettavat muistosanat

27.9.2020 — Ilmoituksen ensimmäiset koskettavat muistosanat ovat Salmen vaimon Katri Wanner-Salmen. Kaikki, kaikki oli niin hellää ja hyvää.

Katri Wanner (@KatriWanner) / Twitter

‘n #kirja’n Kosminen pimeys väistyy. Suosittelen! Hieno ja napakasti etenevä kertomus siitä, miten moderni käsitys maailmankaikkeudesta syntyi.

Vexin Salmen ja Katri-vaimon elämän mittainen taidematka

Vexin Salmen ja Katri-vaimon elämän mittainen taidematka | Yle Uutiset

25.5.2013 — Vaimo Katri Wanner-Salmi on Vexin taide- ja kielikriitikko, sienestyskaveri ja kielipoliisi. Yhdessä vanheneminen on taidetta.

Vexi Salmi lahjoitti taannoin 500 taulua Hämeenlinnan taidemuseolle. Määrä kasvaa jatkuvasti, sillä intohimoisen taidekeräilijän uudetkin ostokset menevät suoraan taidemuseolle. Vexillä on myös kumppani, joka ei ole esteenä uusien taideihastusten syntymiselle. Vaimo Katri Wanner-Salmi on Vexin taide- ja kielikriitikko, sienestyskaveri ja kielipoliisi. Yhdessä vanheneminen on taidetta.

Nuo sanat sattuvat – Kuukausiliite | HS.fi

8.9.2020 — Vexin vaimo Katri Wanner kävelee olohuoneen poikki keittiöön. … Wikipedia esimerkiksi väittää, että 1970-luvulla Kärki luetti Vexi …

Vexi Salmi sai tehtäväkseen kirjoittaa uudet laulunsanat. Siinä ohessa hänellä oli hyvä tilaisuus pohtia, miksi iskelmien sanoitukset ovat usein niin karmeita. Juttu on julkaistu alun perin Kuukausiliitteessä helmikuussa 2012.

Katri Wanner-Salmi – Booky

Katri Wanner-Salmi

Sanoittaja, kirjailija ja taidekeräilijä Vexi Salmi on puolisonsa Katri Wanner-Salmen kanssa syventynyt saksalaiseen sotienväliseen ekspressionismiin usean …

Katri Wanner-Salmi

Sanoittajamestari Vexi Salmi jätti ison jäljen suomalaiseen …

Sanoittajamestari Vexi Salmi jätti ison jäljen suomalaiseen kulttuuriin | Paikalliset | Hämeenlinnan Kaupunkiuutiset

8.9.2020 — Salmi avioitui vaimonsa Katri Wanner-Salmen kanssa vuonna 1984. Sitä ennen hän oli naimisissa kahdesti. Salmella on aiemmista liitoistaan …

Hämeenlinnassa syntynyt sanoittaja Vexi Salmi on menehtynyt varhain tiistaiaamuna nopeasti edenneeseen sairauteen. Salmi sanoitti urallaan tuhansia lauluja Suomen tunnetuimmille artisteille.

Info – Ilkka Sariola

https://fi.wikipedia.org/wiki/Ilkka_Sariola … HAM:n, Hämeenlinnan taidemuseon Vexi Salmen ja Katri Wanner-Salmen taidekokoelmissa, Alvar Aalto-museon, …

Keywords: katri wanner wikipedia